✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Voetwonden

Voetwonden ontstaan vaak onopgemerkt, maar kunnen diverse oorzaken hebben. Van het dragen van ongeschikte schoenen tot aan een kleine verwonding die geïnfecteerd raakt. Bovendien kunnen sommige gezondheidsaandoeningen, zoals verminderde bloedcirculatie, het risico op het ontstaan van voetwonden verhogen. Een ding is zeker: voorkomen is beter dan genezen, en tijdige zorg is cruciaal.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Een aanpak op maat voor uw voetwonden

Een juiste behandeling is essentieel voor snel herstel van voetwonden. Klachten kunnen zich manifesteren als pijnlijke kloofjes of snijwonden, maar ook in de vorm van schimmelnagels die het weefsel kunnen aantasten. Onze gespecialiseerde voetbehandelingen bieden uitkomst, of het nu gaat om het behandelen van wonden of het voorkomen ervan. Voetwonden door diabetes vormen een specifieke uitdaging, gezien de verminderde gevoeligheid en doorbloeding van de voeten. Gelukkig kunnen deze met de juiste zorg en expertise effectief behandeld worden. Wij zorgen in ieder geval steeds voor de juiste vorm van voetverzorging, op basis van uw specifieke wonden.


Laat uw voeten controleren en behandelen

Voetproblemen, klein of groot, verdienen deskundige aandacht. Laat voetwonden niet onbehandeld. Een afspraak maken met onze podoloog is eenvoudig en kan verdere complicaties voorkomen. Wacht niet tot uw voetklachten verergeren. Bel nu naar 0472 26 90 94 voor een afspraak of boek eenvoudig online bij onze praktijk in Temse of Ruisbroek.


Bezoek onze locaties!