✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Voetbehandelingen

Voetbehandelingen zijn niet enkel een luxe, maar vaak een noodzaak voor wie gezonde en comfortabele voeten wil behouden. Onze voeten zijn het fundament van ons lichaam en verdienen daarom de beste zorg en aandacht. Of het nu gaat om ontspanning, esthetiek of medische noodzaak; voetbehandelingen zijn de sleutel tot welzijn en comfort.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Individuele zorg voor elke voet

Bij Podologie Osselaer begrijpen we dat elke voet en elk voetprobleem uniek is en daarom bieden we allerlei soorten voetbehandelingen aan. Onze bewegingsanalyse helpt bij het identificeren van loop- en standafwijkingen, wat essentieel is voor het aanbieden van effectieve therapieën. Gespecialiseerde zorg is ook nodig voor het behandelen van voeten van diabetespatiënten, gezien de verhoogde risico's en complicaties die kunnen optreden. Voor mensen met reumatische klachten bieden wij behandelingen die gericht zijn op pijnverlichting en het verbeteren van de mobiliteit. En voor wie extra ondersteuning of correctie nodig heeft, kan een op maat gemaakte voetorthese het verschil maken. We bieden echter ook andere behandelingen aan, bijvoorbeeld bij een scheenbeenontsteking.


Maak een afspraak voor een voetbehandeling

Heeft u last van voetklachten en bent u op zoek naar de beste zorg? Elke stap die u zet, kan comfortabel en pijnvrij zijn. Waarom zou u nog wachten? Onze podoloog staat klaar om u te adviseren en te behandelen. Bel naar 0472 26 90 94 of vul het contactformulier voor een afspraak in onze praktijk in Temse of in Ruisbroek.


Bezoek onze locaties!