✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Voeten behandelen bij diabetes 

Heeft u omwille van diabetes last van uw voeten en laat u dit graag zo snel mogelijk behandelen? Dat begrijpen we bij Podologie Osselaer, gevestigd in Temse en Ruisbroek, zeker. Diabetes kan namelijk een sterke invloed hebben op de gezondheid van uw voeten, wat kan resulteren in verminderd gevoel en complicaties. Daarom is het van essentieel belang om met regelmaat uw diabetes voeten te behandelen en te zorgen voor een optimale voetgezondheid.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Voeten bij patiënten met diabetes behandelen

De voeten van diabetespatiënten verdienen extra zorg. Door de ziekte kunnen voetklachten zoals tintelingen of droogheid ontstaan. In serieuzere gevallen ontstaan er zelfs ernstige voetwonden. Bij het behandelen van voeten bij diabetes is dan ook een goede voetverzorging fundamenteel. De meest geavanceerde voetbehandelingen zijn specifiek ontwikkeld voor de unieke behoeften van diabetespatiënten. Deze behandelingen zijn gericht op zowel het voorkomen van complicaties als het verzorgen van bestaande problemen, waarbij de nadruk ligt op het behoud en herstel van de voetgezondheid.


Maak een afspraak bij onze praktijk

Waarom wachten tot kleine ongemakken, zoals houdingsklachten, grote problemen worden? Als voetenspecialist zijn we bekend met de specifieke uitdagingen van diabetespatiënten. Vertrouw op de expertise van Podologie Osselaer voor een gerichte aanpak. Maak nu een afspraak en geef uw voeten de zorg en aandacht die ze verdienen. Dat kan door te bellen naar 0472 26 90 94 of via het online contactformulier.


Bezoek onze locaties!