✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Voetklachten

Voetklachten kunnen uw dagelijkse leven aanzienlijk beïnvloeden, van een lichte irritatie tot een voortdurende bron van pijn. De voet, een complexe structuur van botten, spieren en gewrichten, is gevoelig voor een scala aan aandoeningen. Van eenvoudige blaren tot meer ingewikkelde problemen, de klachten kunnen variëren in intensiteit en oorzaak. Bij Podologie Osselaer, met een praktijk in Temse en in ruisbroek, staan we klaar om uw klachten te onderzoeken.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Effectieve oplossingen voor diverse voetklachten

Elke voet is uniek, en daarom is onze aanpak bij Podologie Osselaer dat ook. Pijnlijke tenen kunnen vaak wijzen op onderliggende problemen zoals een misvorming of overbelasting. Met een gedetailleerde bewegingsanalyse kunnen afwijkingen in uw looppatroon worden gedetecteerd, waardoor specifieke voetklachten kunnen worden aangepakt. Voor voeten van diabetespatiënten is een gespecialiseerde aanpak essentieel. Dat komt door de verhoogde risico's op voetwonden en andere complicaties. Afhankelijk van uw voetklachten, zorgen wij voor een op maat gemaakte voetbehandeling.


Laat uw voetklachten onderzoeken

Uw voeten zijn uw fundament, dus laat voetklachten uw dagelijkse activiteiten niet hinderen. Neem de stap naar comfort en welzijn door een afspraak te maken met onze podoloog. Bel naar 0472 26 90 94 of vul het contactformulier in voor een consultatie. Bij Podologie Osselaer staat de gezondheid van uw voeten voorop. 


Bezoek onze locaties!