✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Schimmelnagels 

Schimmelnagels kunnen een bron van onzekerheid zijn en gaan verder dan alleen een cosmetisch probleem. Deze hardnekkige aandoening, vaak herkenbaar aan verdikte, brokkelige of verkleurde nagels, wordt veroorzaakt door schimmelinfecties die zich nestelen in en onder de nagels. Vochtige omgevingen en nauwsluitend schoeisel kunnen de ideale omstandigheden creëren voor deze schimmels om te floreren.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Effectieve behandeling bij schimmelnagels

Het is een misvatting dat schimmelnagels vanzelf overgaan. Sterker nog, zonder de juiste behandeling kunnen ze verergeren en zich verspreiden. Het risico op schimmelnagels kan vergroot worden bij bepaalde gebeurtenissen zoals:

Pijnlijke tenen en verdere complicaties kunnen het gevolg zijn. Bij Podologie Osselaer, in Temse en Ruisbroek, bieden we gespecialiseerde voetverzorging aan die gericht is op het bestrijden van schimmelinfecties en het bevorderen van een gezondere nagelgroei. Met onze deskundige aanpak pakken we niet alleen de symptomen aan, maar ook de onderliggende oorzaken.


Wacht niet langer om een afspraak te maken

Elke stap met pijnlijke of ongezonde nagels is er één te veel. Onze podoloog staat klaar om u te adviseren en te helpen. Met de juiste voetbehandeling en aandacht kunnen uw voeten snel weer gezond en pijnvrij aanvoelen. Neem de controle terug en bel vandaag nog naar 0472 26 90 94 voor een consultatie.


Bezoek onze locaties!