✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Voetverzorging

Een goede voetverzorging is belangrijk wanneer u bepaalde klachten of problemen wilt vermijden. Onze voeten dragen ons elke dag, vanaf het moment dat we opstaan tot het moment dat we naar bed gaan. Ze ondersteunen ons gewicht, stellen ons in staat te bewegen en vangen schokken op. Regelmatige verzorging voorkomt niet alleen onaangename problemen zoals eeltvorming en likdoorns, maar zorgt er ook voor dat u comfortabel en pijnvrij kunt blijven bewegen. Bovendien voelen goed verzorgde voeten fris en ontspannen aan, wat bijdraagt aan uw algemene welzijn.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Podologische voetverzorging

Bij podologische voetverzorging draait alles om specialisme en expertise. Het gaat niet alleen om het uiterlijk, maar vooral om de gezondheid van uw voeten. Voetklachten zoals eelt, likdoorns of ingegroeide nagels kunnen effectief worden behandeld met gespecialiseerde voetverzorging. Ook voor voetwonden die een extra zorgvuldige aanpak vereisen, bent u bij ons aan het juiste adres. Denk daarbij bijvoorbeeld aan behandelingen voor voeten van diabetespatiënten. Met de expertise van Podologie Osselaer bent u verzekerd van een voetbehandeling die zowel verzorgt, als preventief werkt en bestaande klachten verlicht.


Laat uw voeten verzorgen

Elke stap die u zet kan comfortabel zijn. Waarom zou u nog wachten? Of u nu te maken heeft met beginnende klachten of gewoon het beste voor uw voeten wilt, een afspraak met een ervaren podoloog kan het verschil maken. Bel vandaag nog naar 0472 26 90 94 of maak eenvoudig online een afspraak. Uw voeten zullen u dankbaar zijn!


Bezoek onze locaties!