✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Reumabehandeling 

Wanneer u last heeft van reuma is een op uw lichaam afgestemde reumabehandeling een essentieel onderdeel van het verbeteren van uw levenskwaliteit. Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 chronische aandoeningen aan gewrichten, spieren en pezen en kan zowel pijnlijk zijn als uw bewegingsvrijheid ernstig beperken. Voor een behandeling op maat, kunt u terecht bij Podologie Osselaer, met een praktijk in Temse en in Ruisbroek.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Een reumabehandeling op maat van uw klachten

De symptomen van reuma kunnen zich op verschillende manieren manifesteren. Voetklachten zijn vaak een van de eerste tekenen, variërend van milde stijfheid tot ernstige pijn en misvormingen. Houdingsklachten kunnen leiden tot rug- en nekklachten, waardoor uw dagelijkse activiteiten worden beïnvloed. Bij Podologie Osselaer zijn we gespecialiseerd in podologische reumabehandelingen die deze klachten kunnen verlichten en bieden we een ruim assortiment aan podologische diensten aan. Onze voetbehandelingen omvatten zowel het adviseren over geschikt schoeisel als het op maat maken van ondersteunende zooltjes, allemaal gericht op het verminderen van uw specifieke klachten.


Maak een afspraak voor een behandeling

Een dag met pijn is een dag te veel. Onze podoloog staat klaar om u de beste reumabehandeling te bieden, specifiek afgestemd op uw unieke symptomen. We begrijpen de complexiteit van reuma en zijn toegewijd aan het bieden van oplossingen die daadwerkelijke verlichting bieden. Neem vandaag nog de stap naar een leven met meer comfort en minder pijn. Bel voor een consultatie naar 0472 26 90 94.


Bezoek onze locaties!