✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Orthese voor uw voet

Een orthese voor uw voet is zorgvuldig ontworpen om afwijkingen aan de voet te corrigeren, bepaalde bewegingen te begeleiden, of juist te beperken. Voor velen is het de sleutel tot dagelijks comfort, vooral als lopen of staan een uitdaging wordt door aanhoudende klachten. Bij Podologie Osselaer, in Temse en Ruisbroek, zorgen we voor voetorthese op maat.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


De expertise van een podoloog

Heeft u een bepaalde afwijking aan uw voet en denkt u dat een orthese de oplossing kan bieden? Onze podoloog bekijkt uw situatie en onderzoekt of een orthese inderdaad de juiste oplossing is. Heeft u bijvoorbeeld last van pijnlijke tenen? Een op maat gemaakte orthese kan vaak verlichting brengen. Daarnaast, als u algemene voetklachten ervaart, kan de orthese ook een perfecte uitkomst bieden. Wij zorgen niet alleen voor het aanmeten van de orthese, maar bieden ook verdere voetverzorging aan. Ze kijken naar de totale stand en functionaliteit van uw voeten, zodat u weer met vertrouwen elke stap kunt zetten.


Kies voor voetcomfort

Zere voeten kunnen uw dagelijks leven sterk beïnvloeden. Als u denkt dat een orthese voor uw voet kan helpen, bent u meer dan welkom in onze praktijk in Temse of in Ruisbroek. Of u nu liever belt voor een persoonlijk consult of kiest voor het gemak van een online afspraak, bij Podologie Osselaer staan we voor u klaar. Bel naar 0472 26 90 94 of vul het contactformulier in.


Bezoek onze locaties!