✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Scheenbeenontsteking 

Een scheenbeenontsteking kan u belemmeren in uw dagelijkse bewegingen en activiteiten. Deze pijnlijke aandoening, die zich manifesteert als een stekende pijn aan de binnenkant van het scheenbeen, wordt vaak veroorzaakt door overbelasting. Factoren zoals verkeerd schoeisel, intensieve sportbeoefening of een plotselinge verhoging van fysieke activiteit kunnen bijdragen aan het ontstaan ervan.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Behandeling op maat voor scheenbeenklachten

Wanneer u kampt met een scheenbeenontsteking, is het van essentieel belang om tijdig en adequaat te handelen. Bij Podologie Osselaer geloven we in een holistische benadering. Door een grondige bewegingsanalyse te maken, krijgen we inzicht in de onderliggende oorzaken van uw klachten. Een goede analyse van uw looppatroon, de keuze van uw schoeisel en persoonlijke adviezen kunnen al wonderen doen. Aanvullende therapieën, zoals het gebruik van speciaal ontworpen inlegzolen, kunnen verdere verlichting bieden en ervoor zorgen dat de scheenbeenontsteking zich niet opnieuw voordoet. We bieden overigens ook behandelingen aan bij andere problemen aan uw been, zoals een kuitbeenbreuk.


Laat de pijn aan uw scheenbeen behandelen

Laat pijn niet uw dagelijks leven beheersen. Als u last heeft van een scheenbeenontsteking, verdient u de beste zorg en behandeling. Onze ervaren podoloog bij Podologie Osselaer staat klaar om u te helpen. Door gedegen kennis en ervaring te combineren met empathie en toewijding, streven we ernaar om u snel op de been te helpen. Aarzel niet en bel vandaag nog naar 0472 26 90 94 voor een consultatie of vul het contactformulier in.


Bezoek onze locaties!