✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Pijnlijke tenen

Pijnlijke tenen zijn een veelvoorkomend probleem waar diverse oorzaken aan ten grondslag kunnen liggen. Of het nu komt door langdurig op oncomfortabele schoenen lopen, een ongelukkige stoot tegen de tafelpoot of door bepaalde medische aandoeningen, het is iets waar u snel vanaf wilt. Want wanneer uw tenen pijn doen, merkt u pas hoeveel invloed dit heeft op uw dagelijkse bezigheden.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Deskundige behandelingen voor gevoelige tenen

Het behandelen van pijnlijke tenen vergt een grondige aanpak en expertise. Bij een beschadigd nagelbed kan er gekozen worden voor een zachte herstellende behandeling die de pijn vermindert en het genezingsproces stimuleert. In het geval van een losse nagel kan het noodzakelijk zijn om de nagel professioneel te laten verwijderen of herstellen, gevolgd door een behandeling die infecties voorkomt. Schimmelnagels daarentegen vereisen vaak een combinatie van topische behandelingen en medicatie. Hierbij wordt eerst de geïnfecteerde nageldeel aangepakt, waarna een antischimmelcrème wordt aangebracht. Podologie Osselaer, met een praktijk in Temse en in Ruisbroek, biedt al deze behandelingen en meer, ondersteund door moderne technieken en jarenlange ervaring in voetbehandeling.


Laat uw zere tenen behandelen

Pijnlijke tenen hoeven niet uw dagelijkse realiteit te zijn. Een afspraak met een podoloog kan het verschil maken. Maak daarom een afspraak in een van onze praktijken. Dat kan telefonisch via het nummer 0472 26 90 94 of online door het contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar met voetverzorging op maat


Bezoek onze locaties!