✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Nagel los na trauma 

Een nagel los na trauma is een vervelende en vaak pijnlijke ervaring die. Of het nu komt door een ongelukkige stoot, een val of een sportblessure, het trauma kan ervoor zorgen dat de nagel geheel of gedeeltelijk loslaat van het nagelbed. Dit kan naast ongemak ook leiden tot secundaire problemen en infecties als het niet tijdig en correct wordt behandeld. Bij Podologie Osselaer staan we klaar voor een behandeling op maat. 


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Laat een nagel die los is na een trauma behandelen

Wanneer u merkt dat uw nagel loskomt na een trauma, is het cruciaal om snel te handelen. Een beschadigd nagelbed kan een toegangspoort zijn voor bacteriën en schimmels, waardoor schimmelnagels kunnen ontstaan. Bovendien kunnen pijnlijke tenen het lopen en het dragen van schoenen hinderen. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen beschikbaar die zowel het uiterlijk als de gezondheid van de getroffen nagel kunnen herstellen. Van specifieke zalven tot medische ingrepen, wij zorgen voor een voetverzorging op maat


Maak de stap naar herstel

Heeft u last van een nagel die los is gekomen na trauma? Wacht dan niet langer. Door tijdig in te grijpen, voorkomt u verdere complicaties en geniet u sneller van pijnvrije en gezonde voeten. Neem vandaag nog contact op voor een consultatie met onze voetenspecialist. Vul daarvoor het contactformulier in of bel naar 0472 26 90 94.


Bezoek onze locaties!