✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Beschadigd nagelbed 

Een beschadigd nagelbed kan een pijnlijke en storende ervaring zijn. Dagelijkse activiteiten, een verkeerde schoenkeuze, of een ongeluk kunnen leiden tot een nagelbed dat beschadigd is. Dit is niet alleen oncomfortabel, maar kan ook leiden tot langdurige problemen als het onbehandeld blijft.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Specialistische zorg voor een beschadigd nagelbed

Het behandelen van een beschadigd nagelbed vereist specialistische aandacht. Als een nagel losraakt na een trauma, is het van groot belang om infecties en complicaties te voorkomen. Een beschadigd nagelbed kan namelijk een toegangspoort zijn voor bacteriën en schimmels. Schimmelnagels kunnen zich ontwikkelen en het genezingsproces hinderen. Pijnlijke tenen kunnen duiden op een ontsteking of een dieper liggend probleem. Bij Podologie Osselaer bieden we een reeks voetbehandelingen, zoals desinfecterende behandelingen, drukontlastingstechnieken en advies over de juiste voetverzorging, specifiek gericht op het herstellen van een beschadigd nagelbed.


Laat uw nagelbed behandelen

Elke stap kan ongemakkelijk zijn met een beschadigd nagelbed. Aarzel niet langer en schakel de expertise van een podoloog in. Ons team bij Podologie Osselaer staat klaar om u te voorzien van een op maat gemaakte behandeling. Maak vandaag nog een afspraak via het contactformulier of bel naar 0472 26 90 94.


Bezoek onze locaties!