✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Houdingsklachten 

Houdingsklachten zijn vaak sluipende problemen die voortkomen uit een verkeerde lichaamshouding, dagelijkse gewoonten of zelfs een verkeerde schoenkeuze. Onze wervelkolom, spieren en gewrichten werken samen om ons lichaam rechtop te houden, maar kleine onevenwichtigheden kunnen leiden tot chronische klachten en ongemak. Bij Podologie Osselaer, met een praktijk in Temse en Ruisbroek, helpen we u graag af van uw houdingsklachten.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Oplossingen voor uw houdingsklachten

Bij het behandelen van houdingsklachten is een holistische benadering essentieel. Heupklachten kunnen bijvoorbeeld een direct gevolg zijn van problemen met de voeten. Knieklachten kunnen optreden als gevolg van een disbalans in de heupen of een verkeerde voetstand. Voetklachten zijn vaak de stille boosdoeners achter vele houdingsproblemen. Een subtiele afwijking in de voet kan resulteren in een kettingreactie van verkeerde houdingen hoger in het lichaam. Gelukkig zijn deze problemen vaak goed te behandelen. Met de juiste expertise en aanpak, zoals gedegen onderzoek en aangepaste inlegzolen, kunnen deze klachten effectief worden aangepakt. Dit zorgt ervoor dat u weer vrij kunt bewegen zonder pijn en met hernieuwd vertrouwen.


Krijg een persoonlijk behandelplan

Waarom zou u nog langer met pijn rondlopen als een oplossing binnen handbereik is? Bij Podologie Osselaer krijgt u inzicht in de oorzaak van uw houdingsklachten en een persoonlijk behandelplan. Laat onze podoloog u helpen op uw pad naar een pijnvrij leven. Maak een afspraak en zet de eerste stap naar een gezondere houding en een betere kwaliteit van leven. Bel daarvoor naar 0472 26 90 94 of vul het contactformulier in.


Bezoek onze locaties!