✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Heupklachten 

Heupklachten kunnen een ingrijpende invloed hebben op uw dagelijks leven en mobiliteit. Of het nu gaat om een zeurende pijn, stijfheid of een beperkte bewegingsvrijheid, de oorzaken zijn divers. Van slijtage, overbelasting tot aangeboren afwijkingen; de bron van heupklachten is niet altijd direct duidelijk, maar de gevolgen zijn voelbaar.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Behandeling op maat van uw heupklachten

Bij heupklachten is een holistische aanpak essentieel. Vaak zijn het niet alleen de heupen die aandacht behoeven. Houdingsklachten, bijvoorbeeld, kunnen een directe link hebben met heupproblemen. Met een uitgebreide bewegingsanalyse wordt er inzichtelijk gemaakt waar de mogelijke oorzaken liggen en hoe deze te verhelpen. Voor patiënten met reuma, waarbij heupklachten een veelvoorkomend symptoom zijn, bieden we specifieke behandelmethoden aan die gericht zijn op pijnverlichting en bewegingsvrijheid. Bij Podologie Osselaer, met praktijk in Temse en Ruisbroek, staat uw welzijn centraal.


Laat uw heuppijn onderzoeken en behandelen

Een leven zonder heupklachten is dichterbij dan u denkt. Onze podoloog kijkt verder dan alleen de symptomen en zet zich in voor een behandeling die past bij uw unieke situatie. Wacht niet langer en geef uzelf de kans op een mobieler en comfortabeler leven. Bel vandaag nog naar 0472 26 90 94 voor een afspraak of boek een consultatie via het contactformulier.


Bezoek onze locaties!