✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Knieklachten 

Knieklachten kunnen uw dagelijkse activiteiten behoorlijk in de weg zitten. Ze kunnen ontstaan uit diverse bronnen: sportblessures, overbelasting, leeftijdsgebonden slijtage, of zelfs door een onverwachte val. Maar soms is de echte oorzaak van deze klachten niet meteen duidelijk. Wist u bijvoorbeeld dat afwijkingen of problemen met de voeten of heupen indirect tot knieklachten kunnen leiden? Het lichaam is immers een keten van bewegingen, en een probleem in het ene gebied kan een domino-effect veroorzaken.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Knieklachten aanpakken met de juiste behandeling

Bij Podologie Osselaer, gevestigd in Temse en Ruisbroek, gaan we eerst op zoek naar de oorzaak van de knieklachten en onderzoeken we vervolgens hoe we deze klachten kunnen verhelpen. Een gedetailleerde bewegingsanalyse kan al snel onthullen hoe uw looppatroon uw knieën beïnvloedt. Heeft u naast knieklachten ook voetklachten? Dan kan er zeker een verband zijn. Ze zijn vaak slinkse veroorzakers van problemen hogerop in het been. Wij kijken naar het gehele plaatje. Of het nu gaat om reumabehandeling, het corrigeren van voetstanden, of specifieke therapie voor de knie, we duiken diep in de materie om de best passende oplossing voor u te vinden.


Zet de stap naar pijnloos bewegen

Wordt uw leven beïnvloed door aanhoudende knieklachten? U hoeft het niet te accepteren als de nieuwe norm. Onze voetenspecialist kijkt verder dan de knie alleen en benadert uw klachten vanuit een geïntegreerd perspectief. Waar wacht u nog op? Bel naar 0472 26 90 94 voor een consultatie, en samen werken we aan een toekomst waarin u zich vrij en zonder pijn kunt bewegen.


Bezoek onze locaties!