✓ Specialisatie in diabetes 

✓ Verslagen via eHealthbox

✓ Gebruik van videoanalyses


Hielbeenbreuk 

Een hielbeenbreuk is een blessure die zowel atleten als niet-sporters kan treffen. Deze fractuur wordt vaak veroorzaakt door een val van hoogte, waarbij de hiel directe impact ondergaat, of door een verkeersongeval. Een dergelijke breuk kan variëren van een eenvoudige, niet-verplaatste fractuur tot meer complexe breuken die een intensievere behandeling vereisen.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?


Doelgerichte behandeling bij een hielbeenbreuk

Na de diagnose van een hielbeenbreuk is een juiste behandeling cruciaal voor een optimaal herstel. Afhankelijk van de ernst en aard van de breuk kan een conservatieve aanpak met rust en immobilisatie volstaan. Echter, in sommige gevallen is een operatie noodzakelijk. In de praktijk van Podologie Osselaer, in Temse en Ruisbroek, wordt nauw samengewerkt met orthopedische specialisten om ervoor te zorgen dat elke hielbeenbreuk de juiste zorg krijgt. Postoperatief of na immobilisatie kan podologische interventie bijdragen aan het verbeteren van de voetfunctie en het verminderen van eventuele restpijn. Met behulp van een bewegingsanalyse kijken we bijvoorbeeld of u op een andere manier beweegt omwille van de breuk en kijken we naar mogelijke oplossingen voor dit probleem. Ook na andere breuken, zoals een kuitbeenbreuk, kunt u bij ons terecht voor een revalidatieplan op maat.


Laat u onderzoeken door onze specialisten

Heeft u een hielbeenbreuk gehad en heeft u sindsdien nog steeds verschillende voetklachten? Neem dan het zekere voor het onzekere. Als voetenspecialist zijn wij erop gebrand om uw voeten de beste zorg te geven die ze verdienen. Gun uzelf een snel en efficiënt herstel. Bel vandaag nog naar 0472 26 90 94 voor een consultatie. U kunt ook online een afspraak maken via het contactformulier.


Bezoek onze locaties!